Laudrup: Vi sætter en høj standard!

22.10.2003 00:00

- Der er to ting jeg vil fremhæve i denne kamp: For det første leverer vi en flot indsats hele vejen igennem, og holder presset helt frem til sidste fløjt, selvom det ikke lykkes at score før til sidst ? den anden ting er Viborgs målmand, som leverer 3-4 verdensklasseredninger i dag.

Michael Laudrup ser tilbage på en kamp, der i lange perioder var spil til ét mål, men hvor de talrige afslutninger først gav bonus til allersidst.

- Vi har rigtig mange gode afslutninger i dag og sparker generelt fantastisk godt på mål. Vi har snakket om at holde den nede, og inden for rammerne naturligvis, det må jeg sige spillerne gør godt i dag.

Stolperne og Onyzko

- Midtbanen kommer til en hel masse i dag, blandt andet fordi Ruben Bagger lægger boldene rigtig godt af og får skabt en masse. I det hele taget får vi skabt meget, og afsluttet godt. Der var lige Retov, der vist forsøgte at sparke bolden ud over tribunen, men ellers var der høj kvalitet i afslutningerne.

- Selvom vi ikke scorer har vi jo ingen deciderede afbrændere. Stolperne tager sig af to afslutninger og Onyzko tager resten. Det kan godt være, at det ser ud som om vi går lidt ned i tempo i nogle perioder, men vi sætter altså selv en meget høj standard.

Cheftræneren mente, at netop pauserne i angrebsspillet er nødvendige.

- I perioder spiller vi jo 5-10 minutter med angrebsspil helt fremme i modstanderens felt, det er der ingen andre danske klubber der gør. Vi skal også passe på, og forsøger vi at spille på den måde i 90 minutter kan vi blive straffede.

Respekt!

- Vi snakker i pausen om at fortsætte og sikre os at vi holder nullet. Jeg når egentlig ikke rigtig at blive nervøs, selvom der går lang tid, for spillerne holder konceptet 100% og bliver ved med at kæmpe og spille fodbold.

Der er heller ingen sure miner over Viborgs defensive indstilling i dag:

- Jamen samtlige hold vi spiller mod på Brøndby Stadion spiller med minimum 8 mand bag bolden. Viborg gør det samme i dag med de to kæder meget tæt, og endda også de sidste to mand til tider, men det er altså naturligt nok. Det viser jo også bare at der er stor respekt for os, og det er kun positivt.