Laudrup med roser

29.10.2003 00:00

- Vi har nu vundet de sidste 5 ligakampe i træk og 7 i alt, så der er mange positive ting at hive frem. Vi må også erkende, at det heller ikke i dag kørte optimalt i første halvleg, men vi sætter os igennem i anden og vinder kampen. Selvom spillet ikke kørte som vi gerne vil have det til flytter det ikke vort fokus, og det er i sådanne kampe vi skal vise at vi vil vinde. Det gør vi.

Michael Laudrup er godt tilfreds efter endnu en sejr, og trods den mindre heldige start på kampen møder han pressen med et smil.

Nærkampene

- Vi starter egentlig ok og har en stor chance allerede efter et minut, eller noget i den stil. Så kommer Frem foran efter et flot mål, og så er det ligesom vi går lidt i stå. Der er ingen der undervurderer Frem i dag, men jeg kan ikke afvise at der måske er lidt træthed, fysisk og mentalt.

- Vi spiller ikke flere kampe end de andre, så det skal ikke lyde som en undskyldning. I dag kommer vi jo også godt igen, men specielt i starten taber vi for mange nærkampe. Det virker som om vi spiller lidt for sammenpresset og for meget over midten, så det kommer til at se lidt klumpet ud og uden omtanke i den periode.

- Alle ved hvad der skal gøres, så det vi siger i pausen er nogle småting. Det så ud som om det virkede, for vi spiller en god anden halvleg hvor vi igen producerer chancer og spiller den godt rundt. Vi kan sagtens score et mål eller to mere i anden halvleg, men sejren var vigtig og så er det fint vi kører den lidt rundt til allersidst.

Ros til næsten-debutanten

Thomas Hansen fik en god hjemmebane debut, og Michael Laudrup var også fremme med roser efter kampen:

- Han skal lige ind i kampen, og så er det lidt ærgerligt med den hurtige scoring. Selvom det ikke er hans direkte modstander, der scorer betyder det noget når man spiller derinde. Han får dog spillet sig flot op og glider rigtig godt ind i spillet synes jeg.

Skriverierne om angribernes scoringskrise må efterhånden forstumme, og Laudrup noterede sig da også hvem der lavede målene.

- I dag er det 3 angribere der får scoret, og det er dejligt at se. Specielt fordi vi som sagt trækker lidt store veksler på Mattias og Jonas er det godt at de får lavet mål og styrket selvtilliden. Det gør det lidt lettere med de mange hårde kampe. Jo, jeg synes godt vi kan tillade os at være tilfredse i dag, slutter cheftræneren af.