Kahlenberg underskriver ny kontrakt

03.10.2003 02:00

Smilene var store til formiddag hos såvel Emil Bakkendorff, Michael Laudrup og Thomas Kahlenberg, da sidstnævnte netop havde sat sin underskrift på en ny kontrakt gældende til 31. december 2008. Således har Brøndby IF sikret sig et af dansk fodbolds absolut største talenter, og den teknisk stærke midtbane kreatør vil i mange år fremover være en del af træner Michaels Laudrups unge hold.

- Med den nye kontrak til Thomas (Kahlenberg red.) har vi sikret os en af klubbens bedste spillere, der sin alder til trods, har etableret sig som stamspiller under Laudrups ledelse på kort tid. Han har allerede fået sin debut på det danske landshold og han vil helt sikkert komme til at spille mange flere landskampe i fremtiden.Han udvikler sig hele tiden i en positiv retning, og det har længe været Michael (Laudrup red.) og Johns (Faxe Jensen red.) store ønske at få papir på ham i mange år, så vi i klubben er glade for at have forlænget kontrakten, forklarer generalsekretær Emil Bakkendorff.

Kahlenberg er uden tvivl en af SAS Ligaens bedste offensive midtbanespillere.

20-årige Thomas Kahlenberg har allerede optrådt 56 gange i den blå-gule trøje med seks scoringer til følge, og midtbanespilleren var efter underskrivelsen da også godt tilfreds med den nye kontrakt.

- Jeg kan rigtig godt lide at spille i Brøndby. Jeg har været her siden ungdomsårene, og det seneste halvandet år er gået rigtig hurtigt. Det er en fornøjelse at spille under Michael Laudrup og John Faxe, hvor der er meget fokus på teknisk fodbold.Vi har et rigtig godt hold med nogle gode rutinerede spillere, samt en masse unge der vil frem i verden. Jeg er stolt over at være en del at det her hold, som jeg mener har et kæmpe potentiale, og jeg ser frem til de kommende år med holdet. Vi går en stor fremtid i møde og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at udvikle sig end Brøndby, udtaler en lykkelig Thomas Kahlenberg.

Kahlenberg i aktion i debut landskampen i april måned i år.