Imponerende opbakning

16.10.2003 00:00

- Imponerende! Hvad kan jeg ellers sige når 1.000 fans leverer så stor en opbakning på udebane, lød det spontant fra en tilfreds Brøndbycheftræner Michael Laudrup efter den videre deltagelse i UEFA Cup'en var sikret.

Som både medrejsende fans og tv-seere kunne se, blev kampen aldrig den helt store spillemæssige oplevelse. Ikke desto mindre var cheftræneren tilfreds.

- Vi vidste at det ville blev en meget fysisk kamp, og det blev det. Vi prøvede at etablere vores vanlige spil, men det var Zizkovs sidste chance, og det kom kampen til at bære præg af. Nøglen til kampen var 2. boldene som vi rent faktisk havde temmelig godt styr på. At meget andet så ikke lykkedes, er der ikke så meget at gøre ved. Vi skulle videre og det kom vi, og samtidig undgik vi skader, rekapitulerede Michael Laudrup.

Resultatet i fokus

Brøndbyanfører Per Nielsen fik den sejr og dermed videre deltagelse han så brændende ønskede sig i fødselsdagsgave. Også han var omstændighederne taget i betragtning ganske tilfreds:

- Det blev en kamp præget af tilfældigheder, og jeg skal ikke lægge skjul på at langtfra var blændende. Men resultatet var det vigtigste. Nu skal vi bare undgå flere østhold og i stedet trække et af de store hold, så vi kan få fyldt Brøndby Stadion og givet vores vores hjemmepublikum en rigtig fodboldoplevelse, fortalte anføreren efter slutfløjtet.

Et let nik med hovedet

I det 88. minut afgjorde Kim Daugaard endeligt Brøndbys fortsatte europæiske skæbne, da han bragte de blå-gule i front.

- Kahlenberg slår en bold indover, jeg satser på at Foldgast vinder duellen, hvilket han jo gjorde, og jeg kunne derefter heade bolden over stregen - selv om der ikke var meget fart på den, kom det med i glimt i øjet fra målscoreren.

Ekstra på brondby.com