Hansen: Dejlig modtagelse

29.10.2003 00:00

- Det var dejligt at blive bemærket af publikum, og fedt at høre dem kalde på mig bagefter. Jeg må indrømme at jeg havde nerver på og var meget spændt op til kampen, men efter et par minutter var det væk og jeg synes egentlig det gik OK, fortæller Thomas Hansen glad efter sin hjemmebanedebut.

- Desværre får de et mål i starten, og vi spiller ikke super godt i første halvleg. Selv synes jeg nu det går fint nok, og i anden halvleg får vi spillet os op. Jeg kender jo Søren lidt, men heldigvis får vi holdt både ham og Mirko væk fra chancer. Stort set.

- Min første kamp var på udebane mod Sofia, og da var vi bagud 4-1. I dag kommer vi også bagud, men det er en helt anden kamp, og jeg når egentlig ikke at tænke over et muligt nederlag. Vi har så mange gode spillere på holdet, at det ikke lige er dét man løber og tænker på.

- Normalt spiller jeg lidt mere med bolden, og rykker med frem, men i dag holder jeg mig lidt naturligt tilbage. Selvfølgelig spiller Per på lørdag, men det giver da ekstra selvtillid at spille en hel kamp, og det giver ekstra blod på tanden. Også at få sådan en modtagelse, slutter den sympatiske Thomas Hansen.

Kampen tilhørte i høj grad angriberne, der her giver deres indtryk af kampen og målene:

Karsten Johansen

- Dejligt at få scoret. Jeg tror det er Anton, der får sendt den ind over, og efter en tæmning får jeg kæmpet mig frem til en afslutning, og så trykker jeg den ind. Det var fedt.

- Vi spiller vel ikke så godt i første halvleg, og det er ok de piber lidt af os. Men så kommer vi godt ud og får scoret to hurtige i anden. Derefter er det vores kamp, og selvom det nok ikke var en stor kamp er det jo de sejre, der kendetegner et tophold. Vil man være mester er det de kampe, der skal vindes. I de kampe hvor vi spiller op til hvad vi kan vinder vi jo også, smiler han.

Jonas Kamper

- Ligesom Frems tidlige mål er vigtigt for deres første halvleg er vores to hurtige vigtige for vores anden. Specielt Karstens gode mål sætter os i gang. Mit eget mål var ok, jeg får rundet backen godt og sparker den lidt fladt ind. Det er det vi har øvet en del under træning, så det er dejligt at det betaler sig.

- Jeg har ikke været vant til at spille så mange kampe før, så det skal man lige omstille sig til. Ligalandsholdet, Europa Cup og SAS Ligaens pressede program koster måske lidt, men jeg synes nu at jeg er helt fit. Det hele er jo ikke så svært så længe man vinder, og der er vist ingen der brokker sig her, griner den glade målscorer.

Mattias Jonson

- Vi spiller en god anden halvleg med højt pres og godt spil. Mit eget spil er jeg godt tilfreds med, og så er det altid fedt at score.

- Ved målet ved jeg ret tidligt hvad jeg vil gøre. Morten Hamm er ude i mig, men Diego Tur, som ellers har bakket op de gange jeg var igennem, havde travlt med at holde Karsten på midten, og da jeg så runder Hamm inden om er det lange hjørne åbent. Så er det jo bare om at sætte den dér, smiler han.

- Det er rigtigt at vi spiller mange kampe, men for min skyld kan vi spille mandag og onsdag hele sæsonen. Jeg har det godt fysisk og mentalt og jeg elsker at spille, slutter dagens gladeste svensker af.