Gensyn med Ebbe Sand

17.10.2003 00:00

FC Schalke 04 stod der på sedlen der for få minutter siden blev trukket op af bowlen i UEFA-hovedkvarteret i Nyon. Det betyder at Brøndby IF i UEFA Cup'ens anden runde skal en tur til Gelsenkirchen i Tyskland.

- Jeg kunne personligt godt tænke mig at vi kunne trække Liverpool, men vigtigst er det at vi går videre. Kan vi vinde samlet i de næste to kampe kan vi se frem til Europa Cup i foråret, og det vil være noget vi kan bruge i vinterpausen, fortæller Brøndbyanfører Per Nielsen om de kommende kampe i Europa Cup'en.

Peter Foldgast duellerer med en Zizkov-forsvarer i gårsdagens 1-0 udesejr i Prag

Liverpool var ikke en mulighed denne gang, men med en samlet sejr over Ebbe Sand & Co. er muligheden der når der trækkes lod til 3. runde. Nu gælder dog først og fremmest Schalke 04 der kom videre til UEFA Cup'ens 2. runde efter en samlet 1-0 sejr over NK Kamen Ingrad.

Da F.C. København ligeledes har trukket hjemmebane i deres første kamp mod Real Mallorca og som danske mestre har forrang i forhold til kampenes placering, er det aftalt atBrøndbys første kamp spilles på udebane på Arena AufSchalke torsdag den 6. november. Der er således returopgør på Brøndby Stadion torsdag den 27. november.

Nærmere information om priser, spilletidspunkter m.v. offentliggøres her på brondby.com i næste uge.

Ekstra på brondby.com