FanNyt: Kom i god tid søndag!

03.10.2003 00:00

Når Brøndby IF og Esbjerg fB på søndag løber på banen til en vaskeægte topkamp på Brøndby Stadion, med forventningsvist mange tilskuere på lægterne, vil atmosfæren bære præg af, at det er en rigtig topkamp med vigtige point på spil. En eventuel vinder af kampen, vil kunne gå de forestående 14 dages pause i møde, som ligaens duks, og for Brøndby IFs vedkommende, med udsigt tilfire kampe mod hold, der i skrivende stund alle befinder sig i Superligaens nederste halvdel.

Omvendt vil Esbjerg fB medtre point kunne sætte sig solidt på 1. pladsen, og af samme grund venter den vestjyske klub op mod 500 tilrejsende fans. Der er med andre ord al mulig grund til at give opbakningen til spillerne en ekstra tand eller to opad, og visse kilder vil vide, at Brøndby Tifo vil forsøge at hjælpe dette på vej, så fiskerne kan få et skud for boven. Så vær på plads i god tid, og gør dit bedste, for at hjælpe spillerne på vej mod detre point og ligaens førsteplads.

Codan Tribunen klædt på til kamp.

En skuffet, men langt fra skuffende Faxe Tribune holdt fanen højt til det sidste, trods 1-3 på hjemmebane til FC Midtjylland.

Således tog det sig ud sidst Esbjerg fB gæstede Brøndby Stadion. Det var den 10. november 2002, hvor kampensluttede 1-1.