Fan Nyt: Nye højder

30.10.2003 00:00

Det er få klubber forundt at have så aktiv en fanskare som Brøndby IF, en fanskare der gang på gang møder op i stort tal, og bakker op om holdet. Mere end 2.000 Brøndby-fans fulgte Laudrups drenge til kampene i Prag og Århus. I begge tilfælde blev der arrangeret et utal af officielle som uofficielle ture med alskens tænkelige transportmidler.

Dage og nætter er gået med at arrangere disse ture og de aktiviteter der følger med kampene, og utallige er de timer, der er brugt på landevejene, på skinnerne og i luften af de rejsende. Alt sammen fordi en masse mennesker har et brændende ønske om at følge Brøndby IF hvor end holdet spiller.

Prag i blå-gul forklædning

Brøndby Tifo havde også store planer op til kampen mod AGF i Århus, men så sent som i ugen op til kampen, mens det meste af gruppen var på vej til Prag, indløb der besked om at det bestilte ikke ville være færdigt i tide, hvorfor der måtte improviseres, hvilket der blev! Brøndbyfansene fik trods genvordighederne stablet en fantastisk velkomst til spillerne på benene, ligesom støtten til spillerne gennem hele kampen var imponerende.

Århus Stadion iklædt de Brøndby'ske udebane-farver

Flere og flere og flere

Hverken kulde eller mørke har kunnet holde to gange 15.000 tilskuere væk fra midtuge kampene mod Viborg og Frem, og meddet store forsalg til kampene mod FCK og Schalke 04 er der grund til at tro at der bliver trangt på Brøndby Stadion i den kommende tid - ikke blot på tribunerne, men også for modstanderne der vil møde en blå-gul lydmur af dimensioner.

Ekstra på brondby.com