Fan Nyt: Fuldtræffer

08.10.2003 00:00

14.246 tilskuere ? rundens højeste tilskuertal ? gik ikke galt i byen, da de søndag valgte at tilbringe de tidlige aftentimer på Brøndby Stadion i selskab med et sprudlende hjemmehold. Brøndby Tifo havde valgt, at byde gæsterne fra fisker-byen kærligt velkommen med en humoristisk tifo, der sent vil blive glemt.

Fansene fik deres ønsker opfyldt, og mere til, da esbjergenserne blev sænket med 3 blå/gule fuldtræffere.

Vanen tro indledte Laudrups drenge et stormløb mod modstanderens mål fra første fløjt, og publikum var hurtige til at kvittere for den gode start med en solid opbakning, der holdt sig kampen ud. Specielt unge Thomas Kahlenberg kunne, med to mål og en andel i det tredje, notere sig at tilskuerne havde været overordentligt godt tilfredse med hans og holdets indsats, da han lod sig udskifte efter 81minutter.

Hjemmebane i Prag?

Forude venter en weekend uden SAS Liga-fodbold, men med en for landsholdet meget afgørende kvalifikationskamp. Allerede midt i næste uge overtager klubholdene dog igen scenen, hvilket i første omgang sker i UEFA Cuppen, hvor Viktoria Zizkov er klar til at tage imod Brøndby IF.

Eller er det Brøndby, der er klar til at tage imod Viktoria Zizkov? Med op imod 1.000 tilrejsende Brøndby-fans, kan det lille stadion i Prag hurtigt vise sig at blive en interimistisk hjemmebane for Brøndby IF. Et meget imponerende antal, til en returkamp i UEFA Cuppens 1. runde, mod en på forhånd ukendt modstander, og et antal, som såvel spillerne som klubben er meget, meget stolte over at kunne trække.

Op imod 1.000 Brøndby-fans er klar til at indtage Prag i skolernes efterårsferie. Med i bagagen er en spinkel 1-0 føring fra den første kamp.

Spillerne vil helt sikkert gøre deres bedste for at kvittere med en billet til 2. runde.

Ekstra på brondby.com