Fan Nyt: 2.000 Brøndbyfans på tur

16.10.2003 00:00

Når Laudrups drenge løber på banen til først returopgøret mod Viktoria Zizkov i eftermiddag og dernæst mod AGF på søndag, vil der være mere end 1.000 fans på lægterne til begge kampe, klar til at give holdet en stormende modtagelse og opbakning.

Og mens slaget på tilskuerpladserne ser ud til at være vundet på forhånd i Tjekkiet, forholder det sig noget anderledes med kampen i Århus, hvor de lokale barsler med planer om en tifo, vis lige ikke skulle være set på Århus Stadion.

Blå-gul dominans på Århus Stadion

Det skulle undre svært, om Brøndbyfansene vil sidde den udfordring overhørig, og mon ikke vi derfor vil se Brøndby Tifo gøre en ekstra indsats, for at toppe AGF's forsøg på at imponere fodboldfolket i det ganske land?

På hjemmebane er der ingen tvivl om styrkeforholdet - hverken på banen eller på lægterne

Kan Brøndby-folket samtidig holde samme vokale niveau, som til de seneste kampe i Århus, vil de igen kunne overdøve hjemmepublikummet, der har ytret ærgrelse over ikke at kunne matche den blå-gule opbakning, trods hjemmebanefordelen. Og hørt fra de neutrale pladser og fra banen, har de noget at have deres ærgrelser i.

Ekstra på brondby.com