Dagens træning: Svært at forstå!

03.10.2003 00:00

Hvis man på seneste har undret sig over, om spillerne i Brøndbys A-trup pludselig skulle have glemt vejen til netmaskerne, var de fremmødte til dagens træning blevet meget klogere på netop på det spørgsmål. Spillerne viste nærmest skræmmende styrke foran kassen, og specielt Karim Zaza i det ene mål, var godt træt allerede halvvejs under skudtræningen.

Det siger egentlig ikke så meget om Zazas form og udholdenhed, for den findes vel ikke bedre indenfor målmandsgerningen, men forklaringen skal nærmere findes hos de topmotiverede spillere i marken.

Jonas Kamper er her fanget i en stille stund, mens Morten Wieghorst andetsteds forsøger at passere Zaza i målet.

Generelt står der ikke skudtræning på programmet så ofte, men i dag var en undtagelse til spillernes store tilfredshed. Opdelt i to grupper, var det især morsomt at iagttage gruppen hvor Zaza, Bagger, Jakobsson, Kamper, Foldgast, Zimling, Dan Anton, Daugaard og Wieghorst var inddelt. Uden at lægge fingre imellem, kan det hurtigt konkluderes at netop denne disciplin ikke hører til favoritterne hos Wieghorst.

Således var han en af de spillere, der oftest måtte i græsset for at tage de obligatoriske 10 armbøjninger efter dårlige skud. Frustrationen nærmest lyste ud af øjnene på den sympatiske midtbanespiller, der til sidst kunne glæde sig over en enkelt kasse efter utallige forsøg. Holdkammeraterne var da også klar med støtten ved scoringen, selvom enkelte ikke mente målet talte, da der var tale om en jordtriller af karakter...

Wieghorst må nok sande, at han havde fået de forkerte støvler på til dagens træning.

På et tidspunkt under træningen varKarim Zaza i decideret krise, og som resultat deraf susede målene ind bag den reaktionsstærke keeper. Bagger, Kamper, Zimling (verdensklasse spark helt oppe i krogen!) Jacobsson, Daugaard og Foldgast lavede kasser på samlebånd, ja selv Dan Anton havde nær scoret med venstrebenet og Wieghorst havde faktisk nogle nærgående forsøg...

Jo...det var virkeligt morsomt at befinde sig i nærheden af spillerne. Således kunne man hygge sig med flere tilråb til Zaza, der via sine manglende redninger var det helt store 'mobbeoffer'.

Bagger afslutter fornemt med en kontrolleret venstre inderside.

Zaza overvandt dog 'krisen' og havde flere fine redninger, men måtte dog kapitulere på det sidste skud, hvor iskolde Jacobsson køligt udplacerede Zaza med en behersket inderside.

Ud fra dagens træning at dømme, har alle truppens spillere, de offentsive især, fået finjusteret skarpheden forud for søndagens opgør i SAS Ligaen, så mon ikke Esbjergs målmand skal hente mere end en bold i nettet på søndag...

I dag beviste Laudrups tropper i hvert fald at de kender vejen til målet!