Dagens træning: Storsejr til orange

10.10.2003 00:00

Temperamentet kom i kog hos hårdtarbejdende Dan Anton Johansen, der i dag var på det tabende hold. Sammen med Karim Zaza, Niki Zimling og Karsten Johansen på blåt hold, spillede de imod et orange hold, bestående af er Ankergren, der var tilbage på træningsbanen, Kim Daugaard, Ruben Bagger og Peter Foldgast.

De to sidstnævnte tegnede sig for langt størstedelen af målene i det orange holds 16-8 sejr i det afsluttende intervalspil, hvilket ikke huede den temperamentsfulde Dan Anton Johansen.

Anderledes stille var der i styrkerummet, hvor kun Auri, der er godt i gang med sit genoptræningsforløb, ar Dalgas og Jón Rói Jacobsen har sin gang. Jón Rói Jacobsen har stadig smerter i knæet efter et uheld under træning, men først i midten af næste uge er der svar på den undersøgelse den sympatiske færing har været til.

Dan Anton Johansen og Michael Laudrup har fokus på bolden, der efter en fiks John Faxe aflevering smuttede imellem benene på Niki Zimling, der aldrig helt overvandt ydmygelsen i den resterende del af træningen.

Ruben Bagger afdribler en påpasselig Dan Anton Johansen.

- Kom nu!!! Sid nu tæt på manden, råbte Dan Anton frustreret til holdkammeraterne.

Peter Foldgast er en sand mester i at dække bolden, hvilket Niki Zimling her erfarer.

Selvom det er svært at se, afslører 21-tallet på shortsene at det er Niki Zimling der, foran Karim Zaza, er godt gemt bag kropsstærke Peter Foldgast.