Dagens træning: Stor snitter til orange

06.10.2003 00:00

At humøret altid er i top hos spillerne dagen efter en sejr er ingen hemmelighed, og i dag var ingen undtagelse. Med sejren over Esbjerg og den aktuelle placering som førerhold i SAS Ligaen, har måske fået enkelte spillere til at tro de kan gå på vandet. Således var specielt orangeholdlalleglade under det afsluttende spil på to håndboldmål.

De fik sig en ordentlig snitter af blåt hold, bestående af Michael Laudrup, Niki Zimling, Karsten Johansen, Kim Daugaard, Thomas Hansen og en hårdt kæmpende Karim Zaza. Flere gange diskede de op med flere flotte detaljer til stor nydelse for alle fire fremmødte til træningen...

Efter brondby.coms udsendtes mening sluttede kampen 14- 3 til blåt hold, mens Michael Laudrup flere gange talte dobbelt, hvilket til dels kan skyldes den afslappende holding under træningen. Det lod ikke til at andre talte efter, så i følge spillerne sluttede kampen 17-3 til det orange hold, hvor John Faxe og Dan Anton underligt nok var de mest højtråbende. Ronnie Bendtsen, Ruben Bagger, Peter Foldgast og Martin Retov lignede mest af alt statister.

Et af de eneste lyspunkter for det orange hold var nogle af Retovs utallige tunneler, men midtbanespilleren havde derudover ikke mange kræfter i benene. Ikke helt uforståeligt,for i gårsdagens kamp mod Esbjerg fik han da løbet en smule...

Langlemmede Karim Zaza har flere gange vist sig som en habil fodboldspiller, og i dag fik han også bevist at såvel teknikken som fysikken er god. Ja, Zaza var trods sin korte tid i klubben overbevist at det blåholds sejr over orange var den største nogensinde i de indbyrdes konkurrencer!

Mon dog, men en af de største? Sikkert, men detvigtigste var uden tvivl at spillernemorede sig...

Let løb rundt om banen. Hele syv spillere var fraværende pga. landsholdsopgaver.