Dagens træning: Mogens på banen

09.10.2003 00:00

Tidligere topmålmand med over 400 kampe på bagen, Mogens Krogh var i dag substitut for målmandstræner Jørgen Henriksen der for tiden træner A-landsholdets målmænd i Vedbæk. Mogens Krogh var for en gangs skyld ikke klædt i jakkesæt og slips, men derimod sit gamle træningstøj, der kun momentvis har været brugt siden 'pensionen' sidste år.

Selvom Mogens Krogh snart runder det skarpe hjørne, var det under dagens træning ikke til at se den sympatiske Sakamoto-direktør, efterhånden kan fejre sin 40-års fødselsdag. Således var han en sikker sidste skanse på gult hold i det afsluttende spil på mål. Modstanderholdet, det orange hold, fik ikke et ben til jorden, og bl.a. Peter Foldgast og Karsten Johansen tegnede sig for mange af gult holds scoringer.

Mogens Krogh har tidligere ageret som substitut for målmandstræner Jørgen Henriksen. Her skiftes støvlerne ud med sandaler.

I den modsatte ende formåede Ruben Bagger, Martin Retov og andre fra orange hold ikke at passere Mogens Krogh, der i følge eget udsagn havde flere flotte redninger. Bevares var der en udmærket fodparade på en venstrebens afslutning af Dennis Flinta, der ligesom er Lorentzen og Johan Absalonsen fra U truppen trænede med, men store udfordringer blev Mogens Krogh dog ikke sat på...

Han fik dog alligevel bevist at han stadig magter at spille på det her niveau, og næste gang Jørgen Henriksen er med A-landsholdet, står Krogen sikkertpå springigen...

I styrkerummet havde langtidsskadede Auri selskab af ar Dalgas og er Ankergren, der begge døjer med småskader.