Dagens træning: Auri træner igen

20.10.2003 00:00

Efter en længerevarende skadespause, kunne Auri Skarbalius i dag atter hoppe i sine fodboldstøvler til dagens træning. Alt forløb planmæssigt, og selvom han ikke deltog i det afsluttende spil, var det en glad og optimistisk venstreback, der efter nogle hårde løb fik sig en snak med brondby.coms udsendte.

- Det var dejligt. Det gik fint i dag og jeg mærkede ikke rigtig noget til skaden. Det er rart at komme i gang igen, men jeg kan stadigvæk ikke deltage i det hele endnu. Jeg ved ikke hvornår jeg er 100 % klar, men der går ikke så længe, sagde Auri således.

Selvom Auri ikke gjorde fysioterapeuten og massøren selskab i styrkerummet, var der for en sjælden gangs skyld trængsel ved behandlingsbriksene. Således stod Thomas Kahlenberg og Martin Retov over træningen, efter de fik sig nogle skrubs under gårsdagens kamp mod AGF, men begge regner med at træne allerede i morgen.

Morten Wieghorst benyttede også dagen til at hvile sig, mens også Dan Anton Johansen hvilede det ømme bentøj. Derudover var korsbåndsskadede Jón Rói Jacobsen på massagebriksen,hvor ogsåar Dalgas befandt sig. Et irriteret knæ volder stadig teknikeren problemer, og det er endnu uvist hvornår han træner igen.

Selvom det ellers ikkeser sådan ud, var Auri faktisk i rigtig god form.

Assisteret af fysioterapeuten var Auri igennem nogle fysiske tests.

Unge vandt over gamle

Mon ikke truppens yngste halvdel var i særdeles godt humør i dag, for under træningens afsluttende spil på to mål, besejrede de helt suverænt 'de gamle' med 9-5. Bl.a. Karsten Johansen tegnede sig for en håndfuld mål, mens det gamle hold kunne takke Ruben Bagger for et par scoringer. Den første var i øvrigt en ren foræring af det yngste holds målmand, er Ankergren der trillede bolden ligeud til ham. Selvsamme Ankergren havde i øvrigt travlt med at fortælle om ung holds sejr. Måske den gode målmand forsøgte at lede opmærksomheden væk fra sin grove fejl...

er Ankergren og Karim Zaza benytter en ledig stund til lidt udstrækning.

Peter Foldgast gør klar til at tage et hjørnespark for det unges hold.

Ruben Bagger var en af de eneste der scorede for blåt hold, hvor bl.a. Andreas Jakobsson tegnede sig for et flot lob over sin egen målmand, Karim Zaza.

De spillere der ikke spillede i går, blev af trænerduoen sendt på nogle hårde løb.