Brøndby lancerer sponsor-portal

03.10.2003 00:00

Brøndby IF har et stort ønske om at styrke netværket og samhandlen mellem sine samarbejdspartnere. Derfor har vi nu lanceret business-to-business-portalen brondby.biz der præsenterer mulighederne som Brøndby-samarbejdspartner og samtidig giver de nuværende sponsorer en række redskaber til at kommunikere med hinanden.

- Vi er utroligt glade for nu kunne præsentere vores nuværende samt potentielle samarbejdpartnere for en løsning der på én og samme tid giver dem informationer og nyheder om b2b i Brøndby IF og samtidig giver dem et online redskab til at styrke kommunikationen og samhandlen i sponsornetværket, fortæller SAKAMOTO-direktør Mogens Krogh.

Før det går løs i Europa Lounge

brondby.biz rummer bl.a. en online oversigt over samtlige samarbejdspartnere. Vi kalder det de blå-gule sider, og her har sponsorerne mulighed for at præsentere deres virksomheder ikke blot over de øvrige sponsorer, men alle som besøger brondby.biz. De blå-gule sider bliver aktive efterhånden som de cirka 230 Brøndby-samarbejdspartnere opdaterer deres profiler på brondby.biz.

Løbende udvikling

Herudover rummer brondby.biz et lukket område hvor Brøndby-samarbejdspartnere kan debattere, se tilbud fra hinanden og følge de mange netværksaktiviteter i Brøndby IF.

- Vi har tænkt brondby.biz som et website i kontinuerlig udvikling. Det betyder at vi relativt nemt kan føje nye muligheder til for Brøndbys mange samarbejdspartnere, lige som det i høj grad bliver samarbejdspartnerne selv som skal aktivere brondby.biz og dermed styrke netværket i sponsorkredsen, supplerer marketingschef i SAKAMOTO, Thomas Lytzen.

Koncept og udvikling

brondby.biz-konceptet er udviklet af SAKAMOTO Media A/S der er et hel-ejet datterselskab i Brøndbyernes IF Fodbold A/S. brondby.biz er samtidig SAKAMOTO´s nye website. Design og programmering er leveret af lassesen.dk.