Billetstatus: Schalke-Brøndby

31.10.2003 00:00

Som det efterhånden er de fleste bekendt, er der udsolgt til Brøndby-afsnittet på Arena AufSchalke til torsdagens UEFA Cup-opgør mod Schalke 04. Der er sidenhen opstået rygter om at Brøndby IF blot kunne have bedt om og fået flere billetter, hvilket ikke er tilfældet.

Det har længe været muligt at erhverve billeter til kampen i Gelsenkirchen, idet Brøndby Support satte busture inkl. kampbillet til salg umiddlebart efter lodtrækningen, og det har herudover været muligt at købe billetter i løssalg i BrøndbyShoppen siden i mandags.

UEFA's regler på området foreskriver at den arrangerende klub skal tilbyde modstanderholdet fem procent af tilskuerkapaciteten - dog ikke mere end modstanderholdet tilbyder på sin hjemmebane.

Brøndby IF har totalt set fået stillet 1.800 billetter til rådighed til kampen i Tyskland og har stillet et tilsvarende antal til rådighed for Schalke 04 til returopgøret på Brøndby Stadion. Schalke 04 har herudover ikke ønsket at stille flere billetter til rådighed for Brøndby IF.

De 1.800 billetter som Brøndby IF har fået stillet til rådighed, er en fordobling af antallet af solgte billetter til udekampen mod Viktoria Zizkov i Prag - en kamp som endda var placeret i skolernes efterårsferie. At billetterne til Arena AufSchalke nu er solgt, er en glædelig overraskelse og demonstrerer den massive opbakning til Laudrups drenge nyder fra de mange Brøndbyfans.