Billetinformation: Brøndby-Schalke 04

24.10.2003 00:00

Billetsalget til UEFA Cup-kampen mod Schalke 04 er i fuld gang. Opgøret der definitivt afgør om det bliver Laudrups drenge eller Ebbe Sand & Co. der fortsætter til forårets tredje runde, spilles på Brøndby Stadion torsdag den 27. november kl. 18:15.

For at imødekomme den generelt stigende tilskuerinteresse og den store efterspørgsel efter billetter til kampen mod Schalke 04 specifikt, monteres der permante sæder på det nedre afsnit af Steff-Houlberg tribunen samt opsættes mobile sæder på Nedre Faxe tribunen. Det betyder at den samlede kapacitet til kampen mod Schalke 04 vil være 25.000 siddepladser.

Kampen er udsolgt!

Læs mere her.

Forkøbsret

Som sæsonkortholder har du naturligvis forkøbsret til din plads på Brøndby Stadion. Ønsker du at gøre brug af denne ret, skal du købe din billet i BrøndbyShoppen senest onsdag den 5. november. Børne-sæsonkortholdere på Codan Tribunen kan ligeledes inden den 5. november købe deres plads til 200 kroner.

Herudover er der kun salg af børnebilletter til Codan FamilieCenter (Blok 1 og 2 på Codan Tribunen). Disse billetter, som koster 200 kroner ekskl. gebyr, kan kun købes i BrøndbyShoppen. Efter den 5. november bortfalder forkøbsretten for alle sæsonkorttyper.

Husk at medbringe dit sæsonkort ved billetkøb.

Priser mod FC Schalke 04


Tribune
Faxe (nedre afsnit) 200
Steff Houlberg & Øvre Faxe 250
Codan & Dansk AvisTryk 300

Hver billet pålægges et gebyr på 15 kroner. Det er som sædvanligt ikke muligt at reservere billetter til kampen.

Se din placering på Brøndby Stadion her.

Du kan købe din billet her

Billetter til Schalke 04 - Brøndby IF

Brøndbyafsnittet på Arena AufSchalke er udsolgt. Læs mere her.

Ekstra på brondby.com