Billeder fra sejren over Frem

30.10.2003 00:00

Endnu engang leverede Laudrups tropper en overbevisende indsat i anden halvleg af SAS Liga opgøret mod oprykkerne fra Frem. Mirko Selak bragte ellers Ebbe Skovdahls mandskab foran allerede efter fire minutters spil, men på tre gyldne minutter i anden halvleg blev slaget vendt. Karsten Johansen, Jonas Kamper og Mattias Jonson tegnede sig for scoringerne i en fin kamp, der bl.a. tog sig ud som følger.

Ebbe Skovdahl var tilbage på sin gamle hjemmebane, og efter kampen erkendte han da også, at hjemmeholdet 3-1 sejr var fuldt fortjent.

Der var trængsel i feltet ved hjørnespark.

Thomas Hansen spillede i går sin første kamp på Brøndby Stadion, og den 20-årige forsvarsspiller spillede en flot kamp ved siden af Andreas Jakobsson.

Karsten Johansen tegnede sig for Brøndbyholdets første mål, efter en flot detalje hvor han presset får tæmmet bolden, for efter at banke den ind bag en sagesløs Frem-målmand.

Karsten lykønskes af Mattias Jonson og Thomas Hansen.

Mattias Jonson spillede endnu engang en stor kamp, og blev fortjent kåret som kampens bedste spiller.

Martin Retov med et meget lavt tyngdepunkt. Spillede ligesom resten af midtbanen en udmærket kamp.