64 kampe til Kamper

11.10.2003 00:00

Det danske U21 landshold sikrede sig i aftes med en 3-0 sejr over Bosnien en plads i mandagens play off-lodtrækning i Frankfurt, hvor de ti gruppevindere skal møde de seks bedste toere. Som toer er Danmark sikker på at skulle møde en af de seks bedste gruppe vindere

Thomas Kahlenberg spillede en aktiv rolle i målet til 1-0 da han med hovedet forlængede til Tommy Bechmann der ikke tøvede. Også Jonas Kamper kom i fokus, da han spillede sin ungdomslandskamp nummer 64 og dermed tangerede Jesper Grønkjærs præstation.

Tommy - her på A-landsholdet

- Jeg synes, vi fik vist en utroligt flot indsats over hele linjen. Vi spillede meget disciplineret og gav ikke en eneste chance væk, og er rutineret i stand til at køre sejren hjem i anden halvleg, fortalte en tilfreds U21-landstræner, Flemming Serritslev, til dbu.dk umiddelbart efter dommeren havde fløjtet kampen af.

Fremtidens folk

- Vi har jo mange, der allerede har været på landsholdet. Men med den form de viser i øjeblikket er jeg overbevist om, at Martin Retov og Jonas Kamper inden for en overskuelig fremtid vil få spilletid i rødt og hvidt. Thomas Kahlenberg er naturligvis den, der er tættest på, men han har allerede fået spilletid og jeg mener faktisk han allerede ér i periferien, vurderede Brøndbyanfører Per Nielsen før han tidligere på ugen sluttede sig til A-landsholdet.

Ekstra på brondby.com