Wieghorst: Ros til alle

30.11.2003 00:00

- Det var 3 points der lunede! Efter torsdagens indsats var det vigtigt at vise at vi kunne fortsætte stimen, og det gjorde vi. Vi kendte jo de andre resultater og vidste, at vi skulle vinde ? joh, det er en dejlig følelse.

Morten Wieghorst er en glad mand efter dagens sejr, og i øvrigt ganske imponeret af sine medspillere.

- Der måtte virkelig hives noget ekstra ud af os i dag! Niki og Lorentzen ryger lige ind på holdet og spiller med, og de, der kæmpede i 120 minutter i torsdags fortsætter bare. Og så kommer Foldgast ind og afgør det hele, jo det var en indsats der lover godt for fremtiden!

- Vi viser virkelig flot spil i første, men lever livet lidt farligt i 10 minutter af anden halvleg. Aftalen var, at holde på bolden og køre den rundt, og det lykkedes godt i de første 45 minutter. Så kommer der en periode, hvor man kan mærke at benene er tunge, men det kommer vi også over.

- Jeg ved ikke om man kan sige at vi kan gå på vandet, men det kører virkelig godt herude. Vi har aftalt at holde den gode periode kørende efteråret ud, så nu slapper vi lidt af, og så tager vi til Aalborg og giver det sidste, så efteråret kan få den rigtige afslutning.

Det er ikke kun medspillerne der får ros af vice-anføreren.

- Jeg vil godt have lov til at sige, at vores fans er fremragende. Specielt i torsdags selvfølgelig, men også i dag virker det som om, de skruer op da vi kommer bagud. Det er noget vi kan mærke, og jeg er glad for at vi igen kunne betale tilbage med en sejr! Tak for støtten, derude!

Peter Foldgast

- Jeg vil altid gerne spille fra start, men når det nu ikke er sådan må jeg bare gøre hvad jeg kan i de minutter jeg får. I dag scorede jeg et vigtigt mål, og man kan godt sige at det var noget af en forløsning, selvom jeg jo allerede fik stukket hul på bylden med straffesparket i torsdags, griner den sympatiske angriber.

- Jeg tror det er Morten, der header den videre og jeg ser at Hoffmann er på vej ned. Så er det om at komme imellem og banke til den, og det lykkedes jo fint. Dejligt mål, smiler han.

- Lorentzen gør det rigtig godt i dag, så det er svært at brokke sig alt for meget. Allervigtigst er det også at vi vandt, det var sgu dejligt! Nu gælder det så årets sidste kamp, og jeg tror de fleste glæder sig til pausen. Det skal dog ikke afholde os fra, at vinde deroppe!

- Jeg er slet ikke i tvivl, vi vinder i Aalborg. Nu kan vi jo lige så godt brænde det sidste krudt af, og gøre efteråret helt færdigt!