Wieghorst og Nielsen på Old Trafford

17.11.2003 00:00

Brøndby var rigt repræsenteret på mægtige Old Trafford i Manchester, da gårsdagens venskabskamp mellem England og Danmark løb af staben. Over 60.000 tilskuere blev vidner til en flot dansk 3-2 sejr, efter fire mål i første halvleg.

Per Nielsen startede inde på landsholdet for første gang i sin karriere, og på trods af en lidt vaklende start, hvor englænderne scorede deres to mål indenfor de første ti minutter, spillede han generelt set en fin kamp i det danske midterforsvar.

Vanen tro startede Morten Wieghorst på den centrale midtbane, men allerede efter en halv times spil, måtte han lade sig udskifte. Frygtløs angreb han bolden med hoved først udenfor målfeltet, men en engelsk støvle blev plantet i hovedet på Wieghorst, der kort efter sejlede i blot.

Endnu en turban

- Morten er blevet kørt til hospitalet fordi den flænge han fik var så stor, at det ikke umiddelbart var en man kunne sy på stadion, var meldingen fra landsholdslejren efter kampen på Old Trafford.

Heldigvis var der 'blot' tale om en dyb flænge under det ene øje, hvillket ikke burde være til hindring for deltagelse i sæsonens resterende SAS Liga-opgør. Specielt ikke med det in mente, at Wieghorst siden hjemkomsten sidste sommer fra skotsk fodbold, nærmest har sat rekord med hovedskader, navnlig flækkede øjenbryn.

De to tidligere Brøndbybombere, Ebbe Sand og Peter Madsen, var også aktører på den engelske grønsvær. Ebbe Sand spillede kampens første 45 minutter, mens Peter Madsen gjorde en god figur da han blev skiftet ind i anden halvleg.

Efter en flænge over det ene øje, får Wieghorst her forbinding på ved et af sidste sæsons opgør på Brøndby Stadion.