Wieghorst: Jeg glæder mig meget !

27.11.2003 00:00

I aften går det løs til årets kamp på Brøndby Stadion, når FC Schalke er modstanderen i UEFA Cuppens 2. runde, og Brøndbyholdets suveræne midtbanegeneral Morten Wieghorst ser med stor glæde frem til den kamp.

- Jeg glæder mig meget, det bliver rigtig spændende. Der venter os en stor opgave, og jeg ser virkelig frem til den. Vi skal huske på at en 1-0 sejr er nok, efter de vandt den første kamp 2-1. Vi skal ind og styre kampen, angribe fra første fløjt og sætte dem under pres, uden det bliver for meget. Vi skal holde hovedet koldt, lyder det fra Morten Wieghorst.

Morten Wieghors tror på sine unge holdkammerater.

Tyskerne satser på dødbolde

Set over hele efteråret er en hjemmesejr absolut ikke urealistisk, specielt med tanke på holdets solide defensiv, hvilket understreges af viceanføreren.

- Vi er bedre organiserede og har en helt anden selvtillid i forhold til Schalke, der i weekenden tabte til et bundhold på hjemmebane. Tyskerne vil nok satse meget på dødboldssituationer, hvor de har nogle der er stærke i hovedspillet. Hanke, der scorede begge deres mål mod os, har en fantastisk springstyrke, så vi skal ligge tæt i markeringerne.

Med Andreas Jakobsson som frisparksspecialist har Laudrups drenge gode muligheder på dødbolde.

- I aften skal vi spille en meget vigtig kamp, og jeg kan mærke vi er klar. Vores ambitioner handler også om europæisk succes, så vi skal vinde i aften. Der er et langt større pres på Schalke, og jeg glæder mig at se den opbakning vi får. Det vil være virkelig flot at gå videre, og jeg tror på det! Det vil give vores opstartsfase en helt anden dimension, i og med vi allerede så skal spille igen i slutningen af februar. Så kampen er utrolig vigtig, såvel sportsligt som økonomisk, slutter Morten Wieghorst.

Portene på stadion åbner to timer før kick off, altså kl. 16.15

Morten Wieghorst - klar til sejr i aften !

Ekstra på brondby.com