Pubquiz - succesen fortsætter

10.11.2003 00:00

Sidst fans og spillere tog kampen op mod hinanden i Brøndby Pubquiz, var der totalt udsolgt da fan-holdet Phat & Tall hjemførte sejrspokalen. Nu har du muligheden for at teste din videnomfodboldog meget andetnår vi fredag den 14. november - i SAS Ligaens landskampspause - gentager succesen.

Brøndby Stadions Roma Loge - hvis udsmykning sender tankerne tilbage til dengang Brøndby IF som den hidtil eneste danske klub nåede frem til en semifinale i en europæisk turnering - lægger endnu en gang lokaler til arrangementet.

Er du boldentuisiast?

Kan du samle et hold bestående af tre til fem fodboldentuisiaster, har du muligheden for at vinde gratis adgang for hele dit hold til Brøndbys europæiske hjemmekampe næste sæson. Skulle vi ikke kvalificere os, udstyrer vi i stedet dit hold med spillertrøjer.

Ved du mere om fodbold end spillerne? Det har du med stor sandsynlig mulighed for at finde ud af. Vi har hørt rygter om at en række Brøndbyspillere stiller med et eller to hold. Dit hold skal dog ikke kun være eksperter i fodbold - rent faktisk handler kun tre af pubquiz-kategorierne om fodbold; resten om alt mellem himmel og jord.

Tilmelding

Meld dit hold til i BrøndbyShoppen på Brøndby Stadion. Det koster 250 kroner per hold, og der er maksimalt plads til 40 hold, så skynd dig! Sidste dag for tilmelding er mandag den 3. november.

Brøndby Pubquiz #2: Fredag den 14. november kl. 19:00 på Brøndby Stadion.

Ekstra på brondby.com