Per: Vi spiller klart bedst

09.11.2003 00:00

- Resultatet er vel i orden, men jeg synes vi spiller klart bedst. Vi spiller bedre end de sidste par kampe mod dem, og får skabt nogle gode chancer oppe foran. Hvis der skulle findes en vinder i dag skulle det have været os!

Per Nielsen og resten af Laudrups blå-gule drenge er godt tilfredse med spillet efter dagens kamp, også selvom det kunne have blevet både en sejr, men også et nederlag. Anføreren fortsætter:

- Vi tør spille fodbold i dag, og når man ser på at vi var bagud to gange i løbet af kampen er vi selvfølgelig tilfredse med at være kommet igen. Man kan ikke tale om en halv sejr, når vi kun spiller uafgjort på hjemmebane, men vi holder fast i toppen, og det er vigtigt.

- Ved deres første mål bør vi nok dække af bag mig, men der opstår åbenbart en misforståelse. Det er flot sparket ind, men han bør ikke stå fri. Ved det andet mål ser jeg ikke rigtigt hvad der sker, men det virker som om dommeren ændrer mening, da FCK?erne begynder at brokke sig.

- Alt i alt er vi rimeligt tilfredse, og stemningen er i hvert fald ok derinde.

Zaza

- Det første mål har jeg fingrene på, men der er ikke så meget at gøre. Det andet vil jeg ikke rigtigt sige så meget om før jeg har set det på tv. Det korte af det lange er, at jeg burde have holdt fast i bolden, men det glipper.

- Jeg troede faktisk at dommeren dømte frispark, men det gjorde han åbenbart ikke. På den baggrund er det flot at vi kommer så godt igen.

Andreas

- Det første mål er der ikke så meget andet at sige til end ?grattis? til målscoreren. Det var flot sparket ind. Mit eget mål var jättevigtigt, og det var virkelig skønt at score!

- Jeg har haft nogle stykker, der har været tæt på, og så er det lækkert at det endelig lykkes. Jeg ser, at Magnus står lidt i siden, og går efter det korte hjørne. Og det lykkedes jo meget fint.

- Vi har vel 3-4 chancer vi bør score på, men kampen i dag er et typisk lokal-derby. Selvom vi nok burde have vundet er det trods alt dejligt med point i dag. Det var vigtigt at vi ikke tabte, så vi endelig fik noget ud af den gode indsats mod dem.