Også sæder mod Nordsjælland

25.11.2003 00:00

I vores bestræbelser på at tilgodese jeres ønsker om at bevare ståpladserne på Nedre Faxe Tribunen har vi som bekendt besluttet at købe og montere midlertidige sæder på denne tribune til internationale kampe. Første kamp hvor dette sker, er som I alle ved, mod FC Schalke 04 på torsdag.

Det er en omfattende operation, som udføres når behovet er til stede. Både montering og demontering tager tid, hvis alle sikkerhedskrav skal opfyldes, og derfor vil det ikke inden næste hjemmekamp som finder sted allerede tre dage senere, være muligt at fjerne sæderne, idet alene monteringen har taget over en uge.

Det er prisen som klub og fans må betale for denne fleksible løsning, og vi er overbevist om at eventuelle gener ved de midlertidige sæder klart vil opvejes af muligheden for at benytte tribunen til kampen mod Schalke 04.

Forhåbentlig bliver kampen mod Schalke ikke bliver den eneste i denne UEFA Cup-sæson hvor der er behov for sæder på Nedre Faxe. En 1-0 sejr over Schalke 04 på torsdag betyder at sæderne først skal demonteres i marts 2004.

Til trods for sæderne vil Nedre Faxe til søndagens kamp mod FC Nordsjælland fungere som ståpladstribune.

Ekstra på brondby.com