Lorentzen: Fed opbakning!

22.11.2003 00:00

- Jeg fik at vide at jeg var i truppen i går, så der har været tid til at blive lidt nervøs. Inden jeg skulle ind kunne jeg godt nok mærke det i maven, men det forsvandt med det samme. Den støtte jeg fik af holdet og af dem uden for banen betød, at jeg bare kløede på! Det var fedt!

er Lorentzen fyldte 18 år i onsdags, og er end ikke i A-truppen endnu. Det hindrede ikke den unge himmelstormer i, at sætte et stort fodaftryk i sin debut-kamp. Efter få sekunder på banen fik han tilkendt et klokkeklart straffespark, og han fik vist flere gode detaljer i den korte tid på banen.

- Det hele går lidt hurtigt. Jeg kommer igennem i venstre side og overvejer et kort sekund at afslutte, men så bliver jeg væltet omkuld. Der er ingen tvivl om, at der var straffe, men det gik altså hurtigt.

- I det hele taget kan jeg godt mærke, at tempoet er markant højere i superligaen; selvom jeg kun spillede i ca 10 minutter har lungerne det lige nu som om jeg har spillet en hel kamp, griner han.

- Sådan har det været hver gang jeg har taget et skridt frem, der var også kæmpe forskel fra ynglingeligaen til DS. Men springet til Super Ligaen er helt sikkert det største, det kan jeg da mærke nu.

- Det var lidt vildt at høre tribunen kalde på én efter kampen, men nu er det overstået og jeg er bare glad, storsmiler den unge knægt med det store talent.

Han var ikke den eneste, der var glad efter kampen.

Martin Retov

- Jeg er da godt tilfreds i dag. 3 point og 2 mål, det er ikke så dårligt igen. Mine mål var ok, og jeg får dem sparket godt ind. Måske lidt heldigt at de begge går ind, men så formår jeg jo at brænde et straffespark, smiler én af kampens store spillere.

- Efter første halvleg, hvor vi har et par perioder med skidt spil, får vi rigtig godt fat i dem i anden. Vi er lidt skarpere og mere viljefaste i nærkampene og vi får lagt spillet højere op på banen.

- Nu lykkedes 4-4-2?eren ganske fint, men der er vist ingen tvivl om at vi spiller med 3 på midten i de fleste kampe i fremtiden. Men det er da dejligt, at vi har så stor fleksibilitet og at vi kan lykkes med den form for stilskift, når det andet ikke kører optimalt.

Thomas Kahlenberg

- Jo, jeg er da meget godt tilfreds med min egen indsats, men jeg synes altså at hele holdet spiller rigtig godt i anden halvleg. Der er lige 5 minutter af første hvor det hele sejler lidt, men vi sætter os jo på det meste efter pausen, og sejren er fortjent nok.

- Vi har flere gode gennemspillede angreb i anden halvleg, og det er dejligt at det lykkedes at score på 3 af dem. Ved mit eget mål får jeg den lagt til rette for et spark, og så sender jeg den flat ind.

- Jeg fik vist de andre, at der er et ganske godt alternativ til fløjpladserne hvis de ikke holder niveauet, men jeg vil nu nok sige, at pladsen centralt er mere mig, griner midtbanekometen.

Per Nielsen

- Det er en underlig kamp. I første halvleg er der perioder hvor vi spiller virkelig ringe, og perioder hvor det faktisk kører rigtig godt. Det er svære forhold i dag, og på den baggrund synes jeg at vor anden halvleg er god. Og de 3 point er jo perfekt, og i øvrigt fuldt fortjent.

- Vi har godt nok haft pause, men det er først i går vi er samlet efter landskampene. Det skal der nu ikke være noget brok over, for de mange landsholdsudtagelser er klart et stort klap på skulderen til spillere og klubben.

- Mod sæsonafslutningen på de tunge baner er der bare brug for alle kræfter, og dem fik vi da brugt i dag.

- Herfølge har i de sidste par kampe taget point fra AaB og OB, og de er svære hernede. Nu vandt vi og de 3 point kan i sidste ende vise sig at være guld værd!

Og på spørgsmålet om hvorvidt det bliver et problem at sætte sig op til torsdagens opgør i UEFA Cup'en kommer det prompte:

- Svært?! Vi taler om Schalke 04, mand. Dén kamp er det ikke nødvendigt at sætte folk op til, det ér vi allerede!

Ekstra på brondby.com