Kun én dag til Auri

04.11.2003 00:00

En skadesfri Auri Skarbalius fik atter græs under støvlerne i weekendens Danmarksserie-opgør på udebane mod Albertslund. Det blev desværre et kort ophold på banen, idet Auri blev ramt af en - ifølge hovedpersonen selv - noget ufortjent udvisning.

- Det er så ærgerligt. Det er virkelig irriterende, specielt når jeg synes det var en dommerfejl. Jeg er i en løbeduel med deres angriber på vej mod vores mål. Han lader sig falde samtidig med at han prikker til bolden. Dommeren dømmer straffespark, hvilket var helt forkert.

Auri beretter videre:

- Efter lidt tid brokker deres spillere sig så, og siger at jeg havde lavet en nødbremse. Der gik så et par sekunder, hvorefter dommeren giver mig det røde kort. Som det ser ud nu går jeg glip af en masse kampe, og det er selvfølgelig ekstra ærgerligt, når der er tale om en dommerfejl. Det kan ikke passe det skal være sådan, der er noget der må laves om, slutter en bitter Auri.

Auri med Wieghorst-turban i forårets udekamp mod Viborg

Heldigvis ser det ikke ud til at udvisningen får helt så dystre konsekvenser som først antaget. Auri har fået 28 strafpoint for udvisningen hvilket svarer til én karantænedag. Auri er dermed ikke som frygtet spærret i syv-otte ligakampe.

Ekstra på brondby.com