Kampen i billeder

07.11.2003 00:00

De godt 2.000 medrejsende Brøndbyfans fik noget nær en oplevelse for livet da den rutinerede forsvarsspiller Andreas Jakobsson bragte de blå-gule i front 1-0 i det 34. minut. Og med ét blev Arena AufSchalke ganske stille; 48.000 tyske struber tav, og 2.000 danske tog over i en sådan grad at de i de 25 minutter 1-0 stillingen holdt, dominerede den imponerende arena totalt.

De mange medrejsende Brøndbyfans er klar til kamp

Med sit føringsmål revancherede Andreas Jakabsson det selvmål han scorede i sin første optræden for Hansa Rostock på Arena AufSchalke

Kim Daugaard tager indkast. Desværre formåede Brøndbyspillerne ikke at holde på bolden i samme grad som når holdet spiller SAS Liga-bold. Og dét straffede Schalke 04

Jonas Kamper var af Schalke-træner Jupp Heynckes udråbt til Brøndbys 'absolute Rakete' inden opgøret og var da også tæt på at overliste Schalke-keeperen

1-0 til Brøndby

25 minutter var Brøndbyfansene i drømmeland. Og i dén periode styrede de og ikke de resterende 48.000 Schalke-fans Arena AufSchalke

Mattias Jonson - Brøndbys uforudsigede svensker - forsøger at passere Schalke-forsvaret