Hans Mathiesen til Horsens

27.11.2003 00:00

20-årige Hans Mathiesen siger fra 1.januar farvel til Brøndby IF og goddag til AC Horsens, der er tophold i 1.division. Hans Mathiesen, der har optrådt over 40 gange på diverse ungdomdslandshold, kom til klubben fra KB som juniorspiller, og har længe været betegnet som et af landets største talenter. Den løbestærke midtbanespiller formåede dog aldrig at slå helt igennem i Brøndby IF, og talentchef Kim Vilfort vurderer at skiftet til AC Horsens er det rigtige at gøre.

- Hans er en rigtig god spiller, der har gjort det godt på vores ungdomdshold. Desværre har han været uheldig flere gange med nogle alvorlige skader, der har holdt ham fra fodboldbanen. Jeg ved Kent Nielsen (trænerfor ACHorsens red.) har fulgt ham en håndfuld gange i løbet af efteråret, så i Horsens ved hvad de får. Hans er kommet rigtig godt i gang på det seneste, og han er begyndt at vise de kvaliteter han tidligere har vist i ungdomsårene, hvor han var et af landets største talenter. Derfor tror jeg det er godt han får muligheden for at spille på 1.holdet i en god klub, og da Horsens ligger til oprykning til SAS Ligaen, er jeg sikker på han får gode muligheder for at udvikle sig der, forklarer Kim Vilfort.

Hans Mathiesens kontrakt udløber den 31.december i år og han skifter derfor på en fri transfer til Horsens, hvor københavnerdrengen har underskrevet en kontraktpå 1 ½ år gældende fra 1. januar.

Hans Mathiesen under en træning med U-truppen. Efter en del år i klubben, fortsætter han karrieren i AC Horsens fra den 1. januar.