Forskellige trænersyn

06.11.2003 00:00

- Baseret på anden halvleg er det et i orden at vi taber 2-1. Det er ikke et dårligt resultat, og min indstilling til det samlede resultat har ikke ændret sig: Der er stadig en fifty-fifty chance for samlet sejr.

Således vurderer Brøndby IF?s cheftræner mulighederne efter aftenens knebne nederlag til Schalke 04. Bortset fra resultatet er der dog flere ting Laudrup ikke var helt tilfreds med.

- Der er meget der skal rettes hvis vi skal videre, og de 50% chance jeg giver os er måske lidt optimistisk. Man skal dog huske på, at der er en verden til forskel på tyske hold, når de spiller hjemme og ude, og jeg forventer at vi vil have bolden meget mere på egne fødder og lægge pres på Schalke når de har bolden.

- Jeg er ikke helt tilfreds med udviklingen i kampen. I perioder er første halvleg helt ok, men i løbet af kampen smider vi for mange bolde væk og vi lader os presse for langt tilbage.

- Vi spiller dog mod et hold fra Bundesligaen, på deres bane. Det er helt naturligt at de skal frem og presse, og man kan ikke forvente at holde et tysk ligahold fra chancer på deres egen bane. Selvom sejren er i orden er Schalke dog på ingen måde skræmmende, og jeg tør godt love, at det bliver en helt anden kamp om 3 uger, når vi er på hjemmebane!

Spil vs diciplin

Michael Laudrups kollega på den anden bænk var heller ikke ultimativt tilfreds. Hvor Laudrup fokuserer på det spillemæssige, er disciplinen mere centralt for tyskerne.

- Vi spiller en ok kamp, men før pausen er det i høj grad Brøndby, der forsøger at spille fodbold. Vi samler os efter pausen og spiller mere disciplineret. Vi får skabt lidt mere ro over kampen, men der er ikke så meget spil, fortæller Jupp Heynckes.

- 2-1 er smalt og ikke konfortabelt. Jeg tror dog at vi kan fortsætte stilen fra anden halvleg når vi skal spille på udebane, og håber på mindst en scoring i Brøndby. Det bliver dog en anden opgave, mod et hold, der gerne vil spille fodbold.

De to trænere er i hvert fald enige om een ting: Det bliver en helt anden kamp om 3 uger!