Din stemme: Medierne er ok

12.11.2003 00:00

De danske medier får ofte en hård medfart, når fans og andre med interesse i sportens verden skal bedømme dækningen af lige netop deres hold. Rigtigt er det da også, at man nogen gange kan undre sig over prioriteringen af historier og timingen af samme, men hvordan står det egentlig til?

brondby.com bad i sidste uge læserne bedømme den generelle standard af de danske sportsmedier, og resultatet er ikke så skidt endda. Godt nok kan kun 12 % svinge sig op til topkarakteren ?fremragende?, men lidt under halvdelen af brugerne mener, at dækningen ?generelt er god?.

Der er dog 39 %, der mener at der er lidt eller meget plads til forbedringer, men sådan er det også inden for stregerne ? det bliver aldrig perfekt.

Alt i alt en rimeligt positiv bedømmelse af de medier, der de næste par dage vil vende fokus mod det engelske, hvor landsholdet spiller træningskamp på søndag.

Brøndby og landsholdet

Til denne kamp er Per Nielsen og Morten Wieghorst igen udtaget; hvad synes du om det? Er det godt eller skidt for Brøndby IF og spillerne, at de udtages til diverse DBU-landshold?