Dagens træning: Røde ører

20.11.2003 00:00

Flere af spillerne havde ganske røde ører under dagens træning, der rundt regnet kun varede en time. Trods det kolde vejr var det nu ikke derfor ørerne var røde. Mange af spillerne, hovedsageligt de unge, spillede nemlig reserveholdskamp mod F.C. København i går eftermiddags, og det gik ikke helt som planlagt...

- Det var pinligt. Du drømmer ikke om hvor flovt det var, var den korte kommentar fra Peter Foldgast, der spillede de første 45 minutter af kampen.

Ret beset var der da heller ikke noget at sige til den udmelding, for de blå-gule talenter tabte med hele 8-2, hvilket også er Lorentzen var stærkt utilfreds med.

- Det var rigtig skidt.Det var tilmed min 18-års fødselsdag, så det var ikke særlig fedt. Det var egentlig underligt, for de scorede på alle deres chancer. Det er lige før jeg tror de kun havde otte chancer, men det var sgu mærkeligt. De scorede nogle mærkelige mål og det var dybtfrusterende inde på banen. Selvom de kom foran troede vi på det, men så scorede de bare igen og igen. Der er ingen undskyldinger. Banen var fin og dommeren var udmærket. Det var bare for dårligt af os, intet mindre, kom det frustreret fraer Lorentzen.

er Lorentzen fyldte i går 18 år, men nogen god fødselsdag blev det ikke til.

Karsten dobbelt målscorer

Også Thomas Hansen, der dannede midterforsvar med Henrik Kildentoft, havde svært ved at fatte gårsdagens resultat.

- Det var pinligt. De scorede på deres chancer, og Ankergren i kassen kan ikke lastes for nogle af dem. Der blev også talt med store bogstaver såvel i pausen som efter kampen. Man har nærmest kun hovedrysten til overs, lød det bittert fra Thomas Hansen.

Karsten Johansen blev skiftet ind i pausen i stedet for Peter Foldgast, der ikke havde gjort megen væsen af sig. Karsten Johansen tegnede sig for de to Brøndbyscoringer, men lige lidt hjalp det. Den 22-årige angriber har dog fået selvtillid i støvlerne, inden det lørdag mod Herfølge atter går løs i SAS Ligaen.

Karsten Johansen scorede to mål på 45 minutter.

Holdopstillingen til reserveholdskampen

er Ankergren

Auri , Kildentoft, T. Hansen,Cagara (Arlofeldt)

Zimling (Tem Hansen), Lorentzen, Mathiesen

Absalonsen, Foldgast (K. Johansen), Flinta