Dagens træning: Ømme ben

24.11.2003 00:00

Efter lørdagens kamp mod Herfølge på et meget tungt og vådt græstæppe på Herfølge Stadion, var der ikke noget at sige til at benene var en anelse ømme og tunge her til formiddag. Spillerne brugte da også en del tid på at få løsnet musklerne op, selvom træningsbanen på mange måder minder om netop Herfølge Stadion.

Udtrækning efter opvarmningen.

Udover truppens langtidsskadede spillere, deltog Jonas Kamper ikke i træningen. I stedet stod der løbebånd på programmet.

- Det er for at jeg lige kan få en kort pause i benene, men jeg skal løbe 10 kilometer nu, så jeg ved ikke rigtig, grinede Kamper og fortsatte.

- Det var en meget vigtig sejr i lørdags.Herfølge er svære at spille imod, men specielt i anden halvleg spiller vi en udmærket kamp. Banen var dog rigtig dårlig, og det var svært at spille hurtig fodbold, forklarer Brøndbys nr. 12.

Ligesom mange af holdkammeraterne var der fuld forståelse for, at cheftræner Michael Laudrup i går blev kåret som årets bedste træner.

- Det er flot, men fuldt fortjent. Bare se på det seneste år, hvor der er sket rigtig meget. Vi har jo fortsat vores udvikling igennem lang tid nu, og der er mere på vej. Han er en rigtig god træner, der har meget at give af, slutter Jonas Kamper inden de sidste tre kilometer på løbebåndet skulle overståes.

Morten Wieghorst, klar til torsdagens kamp mod Schalke.

Reserveholdets kamp mod Frem er rykket fra i dag til næste mandag kl. 14. Martin Arlofeldt til venstre er en mulig aktør i netop den kamp.