Dagens træning: Koldt, men sjovt

14.11.2003 00:00

Der var ikke mange på træningsbanen i dag, men dem der var havde det i hvert fald sjovt. Efter opvarmningen blev der spillet kant, hvor specielt er Ankergren var det store mobbeoffer, hvilket så ofte forekommer når der pjattes blandt spillerne. Andre favoritter i 'kanten' er de to svenskere, der for tiden er med landsholdet, eller trænerduoen, men i dag var det primært Ankergren der blev kørt rundt.

Senere havde han dog rig lejlighed til at revanchere sig under skudtræningen, men det gik ikke helt som planlagt for den gode målmand. Således kunne bl.a. Thomas Hansen, Karsten Johansen og Dan Anton Johansen juble efter scoringen med venstrebenet, hvilket bestemt ikke er hverdagskost for netop de tre...

Netop Karsten Johansen havde en rigtig god dag, og efter træningen var smilet da også stort, da han hurtigt kunne regne ud, at han havde tegnet sig for halvdelen af det orange holds mål i 10-4 sejren over blåt hold. Selvom han forsøgte sig på livet løs, kunne Peter Foldgast, i øvrigt med helt nye smarte støvler, ikke hamle op med den bedrift.

På er Ankergrens visitkort står der 'tv-redninger'...



Fem mål i dag af Karsten Johansen, det ene flottere end det andet. Ovenover ses Johansen under skudtræningen.

Selvom de var efter hinanden under træningen, var Dan Anton Johansen og er Ankergren bedste venner efter træningen...