Dagens træning: Cagara tilbage

03.11.2003 00:00

Efter en lang pause fra fodbold, var Dennis Cagara i dag tilbage sammen med holdkammeraterne. For nogen tid siden blev Cagara ramt af en mild form for leverbetændelse, der afholdt ham fra fysisk aktivitet, men da levertallene atter er normale, vendte den 18-årige venstreback i dag tilbage til holdet.

I første omgang står programmet dog kun på aktiviteter i styrkerummet, men selvom det plejer at være mindre spændende end træningen, var Cagara dog ovenud lykkelig.

- Det er rigtig dejligt at være her igen. Det er dødkedeligt bare at gå derhjemme hele tiden. Jeg har jo ikke rigtig kunne lave noget, men nu er jeg rask igen. Jeg må cykle og lidt andet inde i styrkerummet, men jeg håber jeg snart kan spille igen, forklarer en glad Cagara.

Det er efterhånden lang tid siden Dennis Cagara har været på træningsbanen, men i dag vendte den 18-årige venstreback tilbage til træning - i første omgang styrkerummet.

En håndfuld på briksen

Under dagens træning var der forholdsvis trængt i styrkerummet, da Jonas Kamper, Mattias Jonson, Ruben Bagger og ar Dalgas ikke deltog i træningen. De to sidstnævnte kommer efter alt at dømme ikke til at spille mere i år. Ruben Bagger har foden i gips efter en brækket ankel, mens ar Dalgas fortsat døjer med et irriteret knæ.

- Jeg ved ikke hvor længe jeg er ude, men knæet er stadig ømt. Det er ikke gået så meget frem på det seneste, og måske er jeg desværre ude resten af foråret. Min venstre knæskalsscene er irriteret og lige nu lader det til der går måske 2-3 måneder før jeg kan spille igen. Det er hamrende ærgerligt, specielt med de kampe vi har i vente, siger ar Dalgas.

Drømmehug af skadet tå

Jonas Kamper døjer med en øm tå, på selvsamme fod der scorede det flotte mål i FC Midtjylland.

- Sådan et mål scorer jeg nok aldrig igen. Den ramte jeg helt perfekt og den sad helt oppe hvor den skulle, lød det frisk fra Kamper, der regner med at træne igen senest onsdag.

Jonas Kamper har ondt i den ene tå, men han formår alligevel at score mål. Den lynhurtige højrefløj har scoret to flotte mål i de seneste to kampe.

Peter Foldgast i duel med Ronnie Bendtsen.

Thomas Hansen ærgrer sig efter blåt holds nederlag til gult hold. Kun de spillere der ikke har spillet mange kampe på det seneste, spillede afsluttende spil under dagens træning. Stamspillerne havde kun let træning som følge af et meget kompakt kampprogram.