Brøndby IF's kvinder vandt 3-0 i Baku

29.11.2003 00:00

Med en sejr på 3-0 i dagens kamp i Baku, Azerbjadan er Brøndby IF's kvinder videre med sammenlagt 12-0 i kvartfinalerne i UEFA Women's Cup. Men nu bliver det også svært, da Brøndby IF i semifinalerne i marts 2004 møder svenske Umeå der er regerende Europa Cup-vindere. Det ventes, at hjemmekampen spilles 27. marts 2004 på Brøndby Stadion.

Efter den store 9-0 sejr på hjemmebane valgte Brøndby IF at se bort fra et par ef stamspillerne bl.a. landsholdsspillerne Janni Lund Johansen og Julie Rydahl, der begge blev hjemme og fik fremskyndet deres operationer af henholdsvis en fod og en brækket næse. Truppen var desuden reduceret til 14 spillere og minimale antal trænere og ledere for at begrænse de meget store rejseomkostninger. til Baku.

Men holdet var stærkt nok til at fortsætte den gode vane med at have vundet alle deres kampe i Europa Cup'en (og at holde målet rent).

Turen var en oplevelse for vores piger. Fremmede omgivelser, hvoraf politiekskorten af bussen til kampen måske var den mest fremmedartede oplevelse. Værste oplevelse kom allerede et par dage inden afrejsen, da hele truppen måtte måtte gennemgå obligatoriske vaccinationer.

Om der er andre danske klubber, der tidligere har overvintret i Europa Cup'en med både kvinder og herrer? Nej! Det er en ren Brøndby IF!

Brøndby IF's målscorere i Baku: Stine Kjær Jensen 2, Pernille Munk.