Wieghorst udtaget til landsholdet

17.03.2003 00:00

Brøndby IF?s viceanfører, Morten Wieghorst, blev i dag udtaget til det danske A-landshold, der i næste uge samles for at forberede sig de to EM-kvalifikationskampe mod Rumænien og Bosnien/Hercegovina.

Wieghorst, der har spillet 20 A-landskampe og scoret 3 mål i rødt og hvidt, har stort set været fast mand på landsholdet siden han kom til Brøndby IF sidste sommer. I forbindelse med sidste udtagelse til landsholdet fortalte en synligt glad Morten Wieghorst:

- Jeg er selvfølgeligstolt over at spille på landsholdet. Jeg må indrømme, at det ikke var det første jeg tænkte på, da jeg kom hjem til Danmark i sommers, men pludselig gik det hurtigt. Det er altid en ære at spille for sit land, og at have fået come back så hurtigt gør det selvfølgelig endnu mere specielt for mig.

Under træningslejren får Morten Wieghorst i øvrigt selskab af holdkaptajn Per Nielsen, der sammen med to andre superliillere er udtaget til at spille med i Vedbæk for at optimere truppens træningsmuligheder inden afrejsen. Om den udtagelse fortæller landstræner Morten Olsen til dbu.dk:

- Per Nielsen var med os på Ligalandsholdet i Østen i år. Han var godt nok sygdomsramt en del af tiden, men vi ved, hvad han står for, og han er også en af de spillere, vi altid har med inde omkring bruttotruppen til landsholdet.

Landsholdet rejser til Bukarest torsdag d. 27. marts.