U-trup: Uafgjort i flot kamp

26.03.2003 00:00

I søndags lagde bane 26 grund til en yderst velspillet træningskamp mellem Brøndbys U-trup og et reservehold fra Helsingborg. En af de mange fremmødte til dagens kamp var talentchefen Kim Vilfort, der havde meget positivt at berette fra kampen.

- Det var en fremragende kamp. Den var virkelig velspillet og jeg synes den var helt på niveau med 1. divisions fodbold. Selvom Helsingborg havde et gennemsnitligt ældre hold, spillede vi lige op med dem.

Brøndby talenterne kom foran 1-0, men efter nogle grove forsvarsfejl, var svenskerne ved pausen foran 3-1. Svenskerne stillede op med mange af deres 1. holdsspillere, bl.a. den tidl. Viborg topscorer Hans Eklund, der kampen igennem var en konstant trussel for Brøndby forsvaret.Tom Køhlerts unge talenter startede anden halvleg flot, men alligevel lykkedes det svenskerne at udbygge føringen til 4-1. Resten af 2.halvleg bød på målchancer og meget flot spil fra begge holds side, men man skulle helt frem til 10 minutter før tid, før er Lorentzen kunne reducere på et straffespark.

I anden halvleg var der forinden skiftet 4 landsholdsspillere ud. NIki Zimling, Dennis Cagara, Thomas Hansen og er Ambrosen blev afløst af Martin Arlofeldt, Emil Hülz, Daniel Agger og David Ousted. Om de var den direkte årsag vides ikke, men faktum er at holdet hentede 4-2 føringen indenfor de sidste 10 minutter, og til sidst kunne det såmænd være blevet til sejr til de blå-gule talenter. Slutresultatet forblev 4-4 i den underholdene kamp, som Kim Vilfort fandt mange lovende takter i.

- Det er tydeligt at se på vores spillere, at de lærer meget i sådan en kamp. Helsingborg spillede klogt og rutineret, hvilket vores drenge fik at se ved flere situationer. Men endnu engang beviste vores spillere at de spiller flot fodbold på et meget højt niveau. Der var også mange gode præstationer over hele linien, men specielt Mads Junker spillede en rigtig god kamp, vel nok den bedste jeg har set fra hans side endnu.

Brøndbys målscorere:

Mads Junker 2
Ronnie Bendtsen 1
er Lorentzen 1