Tæt på Ankergren

10.03.2003 00:00

Efter Mogens Kroghs afgang i efteråret har der længe været kamp om, hvem der skulle overtage tjansen som 1. valg på målmandsposten. Længe har der været næsten dødt løb mellem Kim Drejs og er Ankergren, men at dømme efter de seneste par træningskampe er det sidstnævnte der står mellem stængerne på lørdag, når Viborg gæster Brøndby Stadion i forårspremieren. Den 23-årige målmand har, efter 2 års venten i skyggen af Mogens Krogh, udviklet sit store potentiale, men selv er han beskeden omkring det umiddelbare valg som 1. målmand.

- Jeg ved ikke hvad der har gjort udfaldet, men ved at arbejde hårdt hver gang til træning er jeg blevet bedre og har fået udviklet mig i den rigtige retning. Hvorfor det skal være mig i stedet for Kim, kan jeg ikke sige. Det eneste jeg kan sige, erat jeg har gjort alt hvad der stod i min magt, fortæller den tidligere Køge-målmand.

Selvom han har været i klubben siden slutningen af 2000 er det kun blevet til 2 kampe i Brøndby-trøjen, men hvis han kan fortsætte de lovende takter han har vist indtil videre, bliver det med garanti til flere. Den store og fysisk stærke målmand har længe været betegnet som et af landets største målmandstalenter, hvilket han nu får mulighed for at bevise.

Hele interviewet kan ses her i QuickTime-format.