Søren Krogh hitter

04.03.2003 00:00

Under fredagens Pubquizhavdede deltagende spillere en overraskelse med: En række effekter fra spillertruppen somblev bort-auktioneret til fordel for BrøndbyTifo. Det blev en særdeles indbringende aften for tifo-arrangørerne. Den gode stemning (og de mange øl) må have smittet af pådeltagernes købelyst.

Fx blev Søren Kroghs sidste Brøndby-udebanetrøje (Søren er nu udlejet til Frem) har solgt for 1.150 kroner til folkene bag Blok4. Under fejringen af købet blev det lige til en opringning til Søren Krogh, som havde følgende meget korte kommentar:

- Det' da løgn!

Aftenens anden auktionsgenstand var den originale kampbold fra Champions League-kvalifikationskampen på hjemmebane mod Rosenborg. Som tilfældet var med Søren Kroghs trøje, var der stor rift om bolden. Det sidste bud lød på 700 kroner, og enheldig, men også lidt fattigere Brøndby-supporter har nu lidt pynt til reolen.

Efter planen var auktionen forbi, indtil højrebacken Allan Olesen donerede Morten Wieghorsts første kamptrøje -fra ligadebuten på udebane mod Silkeborg i sæsonens første kamp. Her endte slutprisen på 1.050 kroner.

Alt i alt blev det til næsten 3.000 kroner til BrøndbyTifo. Penge der uden tvivl vil gå til et godt formål: At skabe fest og farve på Brøndby Stadion.