På farten igen: England, Bexleyheath

04.03.2003 00:00

Siden vi startede i begyndelsen af Januar har vi været en del væk fra Brøndby og rundt i Europa. Først Tyskland så Sverige så Spanien videre til Tyrkiet straks til Sverige ved hjemkomsten og senest i sidste uge på kunststofbane i Birkerød, og så nu i England i Bexleyheath i udkanten af London, hvor vi skal være i 5 dage med følgende program:

Træningen var i dag kl. 14.00 på Charlton?s træningsanlæg, i morgen kamp på Griffin Park kl. 14.00 mod Brentford. Torsdag endnu engang træning på Charltons anlæg kl. 10.00, og så fredag spiller vi på the Valley mod Charlton kl. 14.00. Hjem lørdag morgen og det forhåbentligt til lidt bedre vejr og græsbaner end det har været i den sidste tid.

Det er med lidt færre spillere vi er herovre, dem som er blevet hjemme er Ruben som fortsætter planmæssigt med sin genoptræning, de 3 unge Ronnie Bendtsen, Dennis Cagara og Niki Zimling som sikkert får rigeligt at se til, idet de er under Tom Køhlerts ledelse. De øvrige 18 er her og alle er næsten fit for fight.

Til træningen i dag valgte Martin Retov dog, at løbe for sig selv for ikke at løbe nogen risiko med den skade han fik i lørdags i Birkerød, men han er selv optimistisk og regner med at være klar i morgen. Træningen startede i let overskygget vejr, men med en temperatur på omkring 8-10 grader og sluttede i fint solskinsvejr. Det var blandt andet det, sammen med det at være på rigtigt græs igen der gjorde at der blev trænet på fuld tryk i 1 time og 3 kvarter, og trænerne havde svært ved at få dem til at stoppe igen.

I øvrigt er det et fint træningsanlæg Charlton har, og det vrimler rundt med unge spillere der holder det hele i orden lige fra at pudse støvler til at vaske og rengøre omklædningsrummene ? hvornår mon de får tid til at træne?

Der blev også tid til at hilse på Claus Jensen der strålede som en sol over at se nogen afsine landsmænd, og det blev til en hyggelig snak med den meget sympatiske Claus der ikke helt viste om, han skulle spille på fredag som han sagde med et glimt i øjet så kunne det være at han skulle pleje et ?lille? skrub han fik i lørdagens kamp mod Arsenal.

Der har været talt en del om, at de kampe vi skal spille herover skulle være såkaldte lukkede forestillinger, hvilket de i princippet også er. Men vi er dog blev lovet, at der vil være mulighed for at overvære vores kampe på et begrænset område af stadions, men det sker som tidligere nævnt uden servicering m.m. derfor kaldes det en lukket forestilling dette også af hensyn til sikkerheden i forbindelse med afvikling af kampe her i England, hvor man jo kræver et noget større set-up end i lille fredelige Danmark. Hvis man går ud og melder at kampen er ?åben? så skal man sætte det helt store apparat i gang, og det har man ikke fundet økonomisk fornuftigt i forbindelse med vore 2 kampe, så derfor denne udmelding. Jeg/vi vil selvfølgelig følge op på, at vores aftale med klubberne holder så indtil videre er der ingen grund til ikke, at dukke op.

EB