Optakt og trup

14.03.2003 00:00

Før morgendagens kamp mod Viborg er det en optimistisk assistenttræner John Faxe Jensen der giver sit syn på kampen.

- Nu har vi haft en lang pause fra turneringsfodbold. Vi har været igennem et hårdt program og spillerne er 100 % klar til kampen i morgen. Jeg er sikker på at tilskuerne får et tændt Brøndby hold at se på banen i morgen og vi vil forsøge at blæse Viborg ud af stadion.

Den lange turneringspause har været brugt på at arbejde videre med efterårets lovende takter, og Faxe synes atholdet er kommet langt i processen.

- Vi har trænet meget med det tekniske. Meget af tiden er brugt på at træne spillesystem, og jeg synes vi har spillet virkelig godt i mange af vores træningskampe. Jeg er sikker på at spillerne i morgen leverer varen på banen. Det er ekstremt vigtigt at vi får en god start. De 3 første kampe kan være altafgørende for hele foråret, og jeg er rimelig overbevist om at vi får om ikke 9 point, så i hvert fald 7 point på kontoen.

Faxe.

Under dagens træning løb holdet ind i ubehagelig overraskelse. Kim Daugaard, der skulle erstatte Auri på venstreback-pladsen, måtte forlade træningen før tid. De første meldinger tyder på at han har fået en fibersprængning i læggen. Han er derfor som tidligere nævnttvivlsom til kampen i morgen.

18-mands truppen til kampen mod Viborg:

er Ankergren
Kim Drejs
Per Nielsen
Kim Daugaard
Morten Wieghorst
er Dalgas
Thomas Kahlenberg
Mads Jørgensen
Dan Anton Johansen
Jonas Kamper
Martin Retov
Mads Junker
Peter Foldgast
Jén Rói Jacobsen
Allan Olesen
Mattias Jonson
Dennis Cagara
Auri Skarbalius