Nederlag til Brentford

05.03.2003 00:00

Foran cirka 32 tilskuere tabte Brøndby IF i dag den næstsidste træningskamp inden sæsonstart. I den første træningskamp i England var modstanderen var Brentford FC fra den engelske anden division, og i den første time af kampen var der lige præcis så stor forskel som man kunne forvente. I Brøndby-favør.

Auri trækker med en mindre skade i lysken og valgte at stå over, hvilket gav følgende opstilling i første halvleg:

er Ankergren
Allan Olesen - Dan Anton Johansen - Per Nielsen - Kim Daugaard
Morten Wieghorst ? Thomas Kahlenberg
Mads Jørgensen
Mattias Jonson ? Peter Foldgast ? ar Dalgas

Første halvleg blev kendetegnet af alt for mange brændte chancer af de blå-gule. Allerede efter to minutter udnyttede Brøndby den megen plads og kom igennem til den første store chance. Desværre fik Peter Foldgast sparket det gode indlæg lige over mål.

I de følgende 15-20 minutter tilspillede Brøndby IF sig 5-6 større chancer, men selv de største - hvor der et par gange blev afsluttet inde i det lille felt - blev enten sparket lige på målmanden, eller forbi mål. Stort set alle offensive spillere havde afslutninger, så der var ingen specielle syndere at give skylden for at Brøndby ikke fik scoret.

- Næh, jeg synes vi spiller en god første halvleg. Vi er ved at få fart i opspillet og kontra-angrebene køre i højt tempo. Desværre har vi stadig lidt af samme problem som i efteråret: Vi spiller os til en masse chance, men får den desværre ikke puttet ind. Det skal vi have lavet om på konstaterede en trods alt ganske optimistisk Michael Laudrup.

Anden halvleg viste hvordan fodbold også kan være. Brentford havde 3 chancer og scorede to mål. Det første var i øvrigt en rigtig flot helflugter, hvor det andet nok burde have været afværget da Brentfords angriber fik rigeligt plads tæt under mål.

I starten af halvlegen var Brøndby slet ikke i tempo, men alligevel talte vi 6-7 afslutninger mod Brentfords 3. Blandt andet havde Thomas Kahlenberg et par rigtig gode afslutninger, som Brentfords målmand desværre fik viftet til hjørne.

Efter en lille halv time fik vi set hvad Jón Rói også kan. I et flot bandespil med Karsten Johansen brød han igennem det centrale forsvar og udplacerede sikkert Brentfords målmand. Kun et minut senere var han tæt på at score igen, da han afsluttede flot udefra. Igen redede Brentfords målmand flot.

Der kunne skrives mange linier om de brændte chancer, men ind kom bolden altså ikke.

- Vi spiller to kampe på to dage, så vi skiftede en del ud igen. Nu kigger vi frem til hvad jeg hele tiden har sagt er generalprøven på fredag mod Charlton. Der stiller vi i hvad jeg mener, er den absolut stærkeste opstilling. Om målene kommer kan jeg jo ikke sige, men bare rolig. Vi har gemt en del til Viborg-kampen afslutter Michael Laudrup med et smil.