Med S-tog til fodbold?

22.03.2003 00:00

Planlægger du at tage S-toget til fodbold i dag, skal du være opmærksom på at trafikken mellem Valby og Høje Taastrup er omlagt, mens Banestyrelsen arbejder med at opføre Danshøj Station. Der er bygget en ny bro til Høje Taastrup-linjens spor, som skal gøres klar, så sporet kan tages i brug mandag morgen.

Det betyder at der ikke kører S-tog mellem Valby og Hvidovre fra fredag aften og resten af weekenden - og du skal i stedet skifte til S-togsbus.

DSB S-toganbefaler at du tager af sted i god tid - ca. 20 minutter før, hvis du skal være fremme til en bestemt tid.

Sådan kører S-togene

Fra fredag kl. 21.30 og resten af weekenden kører der ikke længere S-tog mellem Valby og Hvidovre, men i stedet indsætter vi S-togsbusser.

  • Linje B kører mellem Høje Taastrup og Hvidovre og mellem Valby og Holte.
  • Linje B+ kører lørdag kun mellem Valby og Holte.

Bemærk sporændringer.

På Hvidovre, Rødovre og Brøndbyøster kører S-togene fra andre spor end de plejer. Skilte og opslag vil vise dig vej til den rigtige perron.

S-togsbus B1

S-togsbus B1 kører hvert 10. minut mellem Valby og Hvidovre. I Valby holder bussen ved HT stop 21 ved Lyshøjgårdsvej. Passagerer til S-togene afsættes på broen.

I Hvidovre holder bussen ved et særbusstop ved Dæmningen. Kørestole kan godt køre med i S-togsbusserne. Barnevogne og cykler kommer med når der er plads.

Du kan med fordel skifte til Reginaltog, hvis du kører mellem Høje Taastrup/Glostrup og København H. De fleste regionaltog standser også i Valby.

Kilde: DSB S-tog