Laudrup tilfreds med indsatsen

15.03.2003 00:00

Det var en smilende Michael Laudrup, der mødte pressen kort efter kampen. Udover de sidste 10 minutter var træneren tilfreds med indsatsen, der resulterede i forårets første 3 points.

- Vi brugte det første kvarter på at komme i gang, og de sidste 10 minutter var noget rodede. Derudover synes jeg faktisk vi spiller en rigtig god kamp.

- Det var den første kamp efter pausen, og når man tager det, og banens beskaffenhed, i betragtning er jeg ret godt tilfreds med at vi får kombineret og spillet os frem til en del afslutninger. Vi ved at stort set alle hold, der stiller op på Brøndby Stadion står kompakt nede bag ved, og derfor er det glædeligt at vi formår at spille bolden som vi gør i dag.

Omkring udskiftingerne fortæller Laudrup:

- Det var ikke så meget grundet træthed jeg skifter Foldgast ud. Vi ville spille med Mads og Kahlenberg som hængende angribere, men de scorer jo lige efter og så ryger taktikken.

- De sidste 10 minutter var ren overlevelse, men vi vandt og det var fuldt fortjent.

Anføreren tilfreds

Per Nielsen var også godt tilfreds, selvom de sidste minutter var nervepirrende:

- De dumme pointtab fra efteråret hang selvfølgelig lidt i baghovedet da de fik reduceret, men det er slut med det syndrom nu. Jeg synes egentlig ikke Viborg var farlige, og de lange bolde de smed frem mod slutningen tog vi os godt af.

- Vi kan absolut være indsatsen bekendt. Nu har aviserne jo skrevet lidt om, hvor svært vi har det med at vinde premieren, så det var rart at få sejren hjem.

Trætte Jonson

Man of the match, Mattias Jonson, var glad da dommerens fløjte lød for sidste gang:

- Ja for søren, jeg var træt til sidst. Det var dejligt at få scoret, og jeg synes sammenspillet med Foldgast, og Dalgas, fungerede rigtig godt.

Om målet:

- Jeg fik en dejlig aflevering og fik heldigvis sat den ind. Angrebsspillet kører virkelig fint og med sejren har vi fået sat pres på FCK inden deres kamp i morgen.

- Så kan vi ikke gøre mere pustede han, mens han traskede mod omklædningsrummet med vin og præmier som det synlige bevis på den flotteindsats.