Din stemme: Kahlenberg på landsholdet

26.03.2003 00:00

Han kom ikke med i A-landsholdstruppen i denne omgang. I stedet blev han sammen med Jonas Kamper og Allan Olesen udtaget til U21 landsholdets trup, der skal spille kampe mod Rumænien og Bosnien i løbet af den næste uges tid.

Brugerne af brondby.com er dog ikke i tvivl: Den unge komet Thomas Kahlenberg bliver den næste mand, der skal repræsentere Brøndby IF i A-landsholdssammenhæng.

Hele 77% af de mere end 1.600 afgivne stemmer pegede på den nye nummer 7, der dermed klart distancerede bl.a. weekendens målscorere ar Dalgas og Peter Foldgast i afstemningen.

SpillerProfil: Thomas Kahlenberg

Hvem vinder The New Firm?

I den kommende weekend er der liga-pause, hvorefter Brøndby IF og F.C. København tørner sammen i ?The New Firm? i Parken d. 6 april. I den forbindelse lodder vi stemningen blandt sidens læsere: Hvordan tror du det går Brøndby IF?s drenge i dén kamp?

Giv din stemme til kende.

Kampen er i øvrigt udsolgt, men der er stadig billetter tilbage til den spændende kvartfinale 3 dage senere på Brøndby Stadion, hvor de to hold tørner sammen i endnu et prestigefyldt opgør, denne gang i DONG Cup'ens kvartfinale. Den kamp spilles den 9. april, og billetter kan købes her.