Dagens træning: Stortalent trænede med

25.03.2003 00:00

Dagens træning var tyndt besat mandskabsmæssigt. Udover de to skadede spillere, Ruben Bagger og Kim Daugaard, var 10 spillere fraværende ved dagens træning. Per Nielsen, Morten Wieghorst og ar Dalgas er, sammen med resten af A landsholdsspillerne, i træningslejr i Vedbæk. Allan Olesen, Thomas Kahlenberg og Jonas Kamper er med U 21 Landsholdet, der spiller mod Rumænien og Bosnien i weekenden. Niki Zimling, Ronnie Bendtsen, Dennis Cagara og Mads Junker har alle fået bevilget en ekstra fridag, efter nogle hårde uger.

Den yderst talentfulde midtbanespiller er Lorentzen fik ved dagens træning mulighed for at træne med A-truppen. Den 17-årige tekniker træner normalt i U-truppen under Tom Køhlert, men beviste allerede i dag, at han helt sikkert kan blive et aktuelt emne i 1. holdstruppen på sigt.

Den venstrebenede tekniker gav flere gange eksempler på sit store potentiale, og specielt i en øvelse, hvor der blev spillet en mod en og to mod to, havde han mange flotte aktioner.

Desuden skal det nævnes, at Mogens Krogh i dag havde overtaget målmandstræner Jørgen Henriksens erhverv, da denne er med A landsholdet i Vedbæk.