Dagens træning: Status før kampen

21.03.2003 00:00

- Det har været en virkelig god træningsuge! Ordene kommer fra assistenttræner John Faxe Jensen der, før kampen mod Silkeborg i morgen, kigger tilbage på en god træningsuge og vurderer det vigtige opgør i morgen. Efter sidste lørdags 2-1 sejr over Viborg, bobler truppen og trænerteamet af optimisme.

- Det har været en rigtig god uge. Humøret har været meget højt og spillerne har knoklet som sindssyge. Alle har kæmpet godt til træning. Det har været en ren fornøjelse at være træner i den forgangne uge.

Tændt til kamp.

I kampen mod Viborg spillede vi godt i en times tid. Vi har i denne uge trænet de ting vi gjorde forkert mod Viborg. De ting er blevet rettet til i morgen og derudover har vi snakket lidt med spillerne om Silkeborg store styrke på dødbolde. Det er ikke noget vi har trænet, men vi er mentalt forberedte på det.

Selvom Viborg blev besejret 2-1 er det først i denne uge spillerne for alvor har trænet afslutninger. Som kampen mod Viborg viste, manglede skarpheden i enkelte situationer, men John Faxe synes ugens træning har vist stor fremgang.

Cagara afslutter.

Bold på vej.

- Vi har trænet afslutninger hele ugen. Vi har trænet indlæg og afslutninger, hvor spillerne skulle bruge såvel fødder som hoved. Og jeg må sige at spillerne har været virkelig skarpe. De har holdt koncentrationen højt, så de fleste bolde er røget i nettet frem for over mål. Jeg både tror og håber på, at hvis vi spiller som mod Viborg, kan vi vinde med et par mål eller mere.

Mads Junker.

Foldgast klar til kamp.

I opgøret mod Silkeborg i morgen bliver der således lejlighed for at se, om spillerne har skarpheden foran modstanderens mål.

Truppen bliver offentliggjort senere her på brondby.com