Dagens træning: Sol og højt humør

17.03.2003 00:00

Med weekendens sejr i tankerne var det en flok tilfredse spillere der i dag mødte til træning. Trætte efter lørdagens strabadser stod der også let træning på dagens program. Morten Wieghorst, Peter Foldgast og Kim Daugaard stod alle over træningen.

Kim Daugaard pådrog sig en fiberskade i læggen i fredagens træning og forventes ikke klar til kamp foreløbig. Wieghorst og Foldgast er begge overbelastede efter kampen. De forventes snarest på banen igen.

Niki Zimling.

Udstrækning.

Efter en grundig opvarmning med John Faxe bød resten af træningen på teknisk spil i form af kant, positionsspil samt spil til mål. Under opvarmningen benyttede Faxe sig af lejligheden til at teste spillernes viden om Silkeborg, som holdet spiller mod på lørdag. Desuden var der også andre spørgsmål på programmet om bl.a. SAS Ligaen. Ikke overraskende var det ikke alle spillere der havde helt styr på de facts.

Alt imens truppen trænede, var Auri på træningsbanen sammen med fysioterapeuten. Efter en mindre skade er han næsten klar til at træne 100 % med truppen igen.

Du kan se træningsplanen her.